Nepangkeun - Foshan Hermes Steel Co., Ltd

Tentang Kami

Salaku desainer permukaan stainless steel Premier di Cina, Foshan Hermes (Hengmei) Steel Co., Ltd  ngadegkeun taun 2006, nu strives pikeun inovasi stainless steel sarta kualitas pikeun leuwih ti 10 taun. Sajauh, kami geus dimekarkeun kana perusahaan terpadu badag desain bahan stainless steel urang, pamrosésan.

Ayeuna Hermes (Hengmei) Steel ngabogaan reputasi alus di kavling nagara.

India: Urang dimimitian suplai ka pasar India saprak taun 2010. Kiwari kami anu ngabogaan reputasi alus di Sukabumi, Purwakarta sarta Cirebon, kavling para nasabah resep kualitas Hermes.

Wétan Tengah: Kalawan usaha tim diobral profésional urang, kiwari urang aya ngumpulkeun beuki loba nasabah. Sadaya para nasabah geus janten sobat ti Hermes Steel.

Suplai ka kavling proyék jeung pabrik jati, proyék di Airport, Metro jeung Gedong Arsitéktur, steel stockholder baja di Koréa Kidul, Thailand, Vietnam, Indonesia, Pakistan, Bangladés, Ciamis.

Keur naon urang DO AYEUNA?

Dina urutan papanggih kavling paménta konsumén jeung pamundut, ayeuna urang bakti diri ka unggal widang mana stainless steel dipaké, mosaic stainless steel, produk stainless steel & fabrikasi, kaasup partisi, trims, patempatan lift, trolley, jsb

Naha milih AS?

- Kalayan leuwih ti 10 taun pangalaman dina widang ieu, urang boga profésional & dinamis tim exporting.

- volume bulanan kami tina jualan ngahontal leuwih ti 10000 ton, jeung produk urang anu deeply populér di imah jeung di mancanagara, kawas Wétan Tengah, Asia Tenggara jeung Afrika, jeung sajabana

- Sareng parabot canggih tur téhnologi newest, kami ogé dipikawanoh salaku perusahaan modél kusabab standar kualitas alus teuing.

- sistem réngsé kadali kualitas, rojongan & jasa saatos-diobral.

- panalungtikan ngaropéa sok tampi! Sampel FREE bisa dikirim kana pamundut!

The arsiték greatest na désainer sakuliah dunya milih Hermes Steel salaku pasangan idéal pikeun proyék-proyék maranéhanana! Ngahubungan kami, hiji mangsa nu bakal datang caang milik kami!


WhatsApp Online Chat !