Embossed steel Steel, hiasan steel Steel, Pvd steel Steel - Hermes
  • Customer1

    Customer1
  • Customer2

    Customer2
  • Customer3

    Customer3
  • Kilang kitu Etched

    Kilang kitu Etched
  • Pvd Factory Warna

    Pvd Factory Warna
  • kamar tampilan

    kamar tampilan

Produk Artikel

Salaku desainer permukaan stainless steel Premier di Cina, Foshan Hermes (Hengmei) Steel Co., Ltd ngadegkeun taun 2006, nu strives pikeun inovasi stainless steel sarta kualitas pikeun leuwih ti 10 taun. Sajauh, kami geus dimekarkeun kana perusahaan terpadu badag desain bahan stainless steel urang, pamrosésan.

Maca deui

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !