Embossed Steel, Decorative Steel, Pvd Steel - Hermes
  • Customer1

    Customer1
  • Customer2

    Customer2
  • Customer3

    Customer3
  • Pabrik etched

    Pabrik etched
  • Pvd Factory Warna

    Pvd Factory Warna
  • kamar tampilan

    kamar tampilan

Products Bintang

Minangka desainer lumahing stainless steel premier ing China, Foshan Hermes (Hengmei) Steel Co., Ltd diadegaké ing taun 2006, kang berjuang kanggo inovasi stainless steel lan kualitas kanggo luwih saka 10 taun. Supaya adoh, kita wis dikembangaké dadi perusahaan terpadu akeh desain materi stainless steel kang, Processing.

Read More

Baru

WhatsApp Online Chat !