Embossed Stainless Steel, Decorative Stainless Steel, Pvd Stainless Steel - Hermes Steel
  • customer 1

    customer 1
  • customer 2

    customer 2
  • customer 3

    customer 3
  • etching

    etching
  • PVD COLOUR

    PVD COLOUR
  • Polishing

    Polishing

Products Bintang

Minangka desainer lumahing stainless steel premier ing China, Foshan Hermes (Hengmei) Steel Co., Ltd diadegaké ing taun 2006, kang berjuang kanggo inovasi stainless steel lan kualitas kanggo luwih saka 10 taun. Supaya adoh, kita wis dikembangaké dadi perusahaan terpadu akeh desain materi stainless steel kang, Processing.

Read More

Baru

WhatsApp Online Chat !